Informatie

We kunnen ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt over onze schuimparty’s. We hebben de meest gestelde vragen samengevat op deze pagina. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je ons natuurlijk ook gewoon even bellen. We zijn bereikbaar op 085-4019420.

All-in concept

Wij verhuren onze schuimmachines compleet met vloeistof, bediening en transport.
Door onze professionele aanpak heb je op een veilige manier een succesvolle schuimparty waar je gasten nog over na zullen praten.
Onze schuimmachines maken gebruik van een vaste wateraansluiting. Deze moet dan ook aanwezig zijn op de locatie.

Vloeistof

Wij maken gebruik van de goedgekeurde TUV vloeistofconcentraten. Het schuim is mooi wit, bevat voornamelijk zeer veel lucht en blijft lang liggen. Het schuimvloeistof is bacterieremmend, PH neutraal, niet irriterend en milieuvriendelijk.
Standaard leveren wij 20 liter schuimvloeistof bij het verhuren van onze schuimmachines. Dit is doorgaans genoeg voor een gemiddelde locatie. Mocht je een schuimparty willen geven met extreem veel schuim dan kan dat! Op locatie nemen wij altijd extra schuimvloeistof mee. Zo kan je altijd beslissen of je nog meer schuim wilt bijkopen.

Wateraansluiting

Onze schuimmachines sluiten wij aan op een vaste wateraansluiting. Hiermee vullen wij een 200 liter of een 1000 liter vat. Met 4 liter schuimvloeistof maken wij 1x 200 liter aan.

Schuimafzetting maken

Je kunt natuurlijk de hele zaal, feesttent of discotheek vol laten lopen met schuim, maar het kan ook anders.
Door het plaatsen van een schuimafzetting wordt voorkomen dat het schuim overal terecht komt. Dit heeft als voordeel dat er een droog en nat gedeelte wordt gecreëerd. Een ander voordeel is dat na afloop van het feest niet overal schuim ligt. Het water loopt wel onder de schuimafzetting weg.
Indien gewenst kunnen wij wij een schuimafzetting voor je aanleggen.

Compleet feest met DJ

ikwileenschuimparty.nl is onderdeel van Sound Events, specialist in het verhuren van licht-, geluid- en beeldapparatuur.
We kunnen daarom ook je schuimparty compleet verzorgen met licht, geluid en een te gekke DJ