Schuimmachine huren

Een schuimparty is een fantastische toevoeging aan je feest. Om een schuimparty te organiseren kun je bij vele verhuurders in Nederland een schuimkanon of schuimmachine huren. Doe dit niet! Neem contact op met ikwileenschuimparty.nl, wij zijn dé specialist op het gebied van schuimparty’s en we zorgen voor een schuimparty waar je gasten nog over na zullen praten.
We hebben verschillende schuimkanonnen waarmee we op elke locatie het maximale resultaat behalen.

Gegarandeerd een succesvolle schuimparty met onze all-in formule

Vloeistof

Wij maken gebruik van de goedgekeurde TUV vloeistofconcentraten. Het schuim is mooi wit, bevat voornamelijk zeer veel lucht en blijft lang liggen. Het schuimvloeistof is bacterieremmend, PH neutraal, niet irriterend en milieuvriendelijk. Standaard leveren wij 20 liter schuimvloeistof bij het verhuren van onze schuimmachines. Dit is doorgaans genoeg voor een gemiddelde locatie. Mocht je een schuimparty willen geven met extreem veel schuim dan kan dat! Op locatie nemen wij altijd extra schuimvloeistof mee. Zo kan je altijd beslissen of je nog meer schuim wilt bijkopen.

Daarom kies je voor ons!

Je kan bij verschillende verhuurders in Nederland een schuimmachine huren. Vaak moet je dan zelf uitzoeken hoe alles werkt en wat de juiste mengverhouding is. Wij leveren alles compleet, inclusief bediening. Zo heb je gegarandeerd een schuimparty om nooit te vergeten!.

Compleet feest met DJ

ikwileenschuimparty.nl is onderdeel van Sound Events, specialist in het verhuren van licht-, geluid- en beeldapparatuur.
We kunnen daarom ook je schuimparty compleet verzorgen met licht, geluid en een te gekke DJ.